• Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Sons of a calf breeder from Miyazaki prefecture

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Masaharu Tsugiho, 78, says farewell to his calf Midor on auction day

    Client: BEEF!

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Breeder leading his calf to the auction in Miyazki

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Most calf breeders are in their seventies

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Calf auction in Miyazki

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Wagyu farmer Muneharu Ozaki with his dog Hana, who is fed with Wagyu beef.

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Cattle in the stables of wagyu farmer Muneharu Ozaki in Miyazaki prefecture

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Sirloin cut from Ozaki Beef

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Stamp for approved Kobe Beef

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Kobe Beef marble grading at the abattoir in Himeji

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Kobe Beef at the abattoir in Himeji

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Kobe Beef auction at the abattoir in Himeji

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Kobe Beef auction at the abattoir in Himeji

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Kobe Beef farmer Tomohiro Komori in Tamba-shi

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Kobe Beef cattle relaxing in his stabel

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Kobe Beef cattle his stabel

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Meat concierge Takashi Minomiya at the Wagyu butcher „Tokyo Cowboy“

  • Reportage in Japan über Wagyu. Wir besuchen eine Kalbauktion, Herrn Ozaki und seine Rinder, ein Schlachthof in Himeji und eine Kobe Beef Farm in der Präfektur Hyogo. Für das BEEF! Magazin.

    Meat from the Tateyama region at the Wagyu butcher „Tokyo Cowboy“